21 May 2005

I miss you all in Dubai

O Κωνσταντίνος ΚΡΑΝΕΝΤΟΝΚ ccranendonk@yahoo.gr γράφει το εξής:

Καλησπέρα DUBAI,

Τι κάνετε παλιοπαρέα; Βλέπω ότι όλο κανονίζεται και τίποτα δεν γίνεται. Έτσι είναι δυστιχώς στο Ντουμπάϊ. Πάρα πολλοί την έχουν δει η δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η παρέα. Και έτσι συνέχει συναντιόμασταν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Γι'αυτό καλύτερα αλλάξτε τηλέφωνα όσοι θέλετε και ξεχάστε το site. Ούτως ή άλλως μόνο φιλικό δεν είναι πιά, αλλά πολιτικό, όπως λέει και ο φίλος μου ο Ηλίας. Έχουμε μία "FILELHN" που σημαίνει όχι Ελληνίδα αλλά φίλη της Ελλάδος, που θα πρέπει να αλλάξει ψευδώνυμο σε "ANTITURKS". Και έχουμε μερικούς που την υποστηρίζουν, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι ζουν σε ξένη χώρα. Αν αγαπάν την Ελλάδα τόσο πολύ ας γυρίσουν πίσω και ας πάνε στον Εβρο να μας φυλάξουν τα σύνορα από τον υποψήφιο εχθρό.

Σταματήστε επιτέλους αυτήν την προπαγάνδα! Δεν είμαστε αμόρφωτοι και μην προσπαθήτε να μας φανατίσετε.

For our friends who do not know Greek:

Guys, there is a teacher in Dubai who may be can make a special class for you to learn some Greek. It is shame to be called Greek and not to know to say even "Kalimera". Otherwise, I believe there will be someone to give some private lessons.

But don't and I repeat don't ask us to stop using Greek as way of communication. This is unacceptable.

Φίλοι που με ξέρατε, έχω να σας πω τούτο: Μου έχει λείψει το Ντουμπάϊ και φυσικά όλοι εσείς που βγαίναμε. Έλειπα 2 ½ χρόνια και ο τρόπος που έχει ακριβύνει η Ελλάδα μοιάζει σαν να έλειπα για 10 χρόνια. Αλλά βέβαια η ζωή δεν συγκρίνεται. Καλοκαιράκι έρχεται και πολύ από εσάς θα έρθουν μία βόλτα.

Αυτά προς το παρόν ... και έπειται συνέχεια.

Κωνσταντίνος ΚΡΑΝΕΝΤΟΝΚ
Αθήνα, 18 Μαϊου 2005